Zaposlenje

Iskoristite idealnu šansu, postanite deo tima Uniprom doo

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, Uniprom stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

Uniprom Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje. Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Uniprom-u, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

Pošalji svoj CV


Uniprom maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti i uvek ažurne.

Dizajn i izrada Creative Web

© Sva prava zadržana . www.uniprom.rs . 2019 .